Oma polku

Sinun hyvinvointiisi

Oma polku on Sinun polkusi liikkuvaan ja terveelliseen elämäntapaan.

Tuntuuko siltä, että kuntosalit ja ryhmäliikuntatunnit eivät ole sinun juttusi ja on vaikea lähteä liikkeelle? Elämä voi olla täynnä erilaisia ärsykkeitä, sosiaalista mediaa, ihmisiä ja hoidettavia asioita. Keho ja mieli väsyvät.

Luontoliikunta on lempeä tapa aloittaa liikunnallinen elämäntapa ja tutustua omiin liikunnallisiin vahvuuksiin. Se on "matalan kynnyksen" -liikuntaa parhaimmillaan.

Omalla polulla painotetaan luontoliikuntaa eri ympäristöissä, eri lajein ja vaihtelevilla teemoilla. Kokonaisvaltaisessa kehon hyvinvoinnissa huomioidaan peruskestävyys, lihaskunto, liikkuvuus, tasapaino ja mielen hoito kehoa kunnioittaen. 

Liikunta on mahtava matka omaan itseesi ja ajatusten kirkastamiseen! Omalla polulla löydät yhteyden sisäiseen kompassiisi. Minä olen liikuntaluotsina ohjaajana ja tukena tavoitteissasi ja liikkumisessasi.

Oma polku 3 kk sisältää:

  • Alkutapaaminen, tausta- ja terveysselvitykset (alkutapaamisen jälkeen voit päättää lähdetkö kulkemaan polkuasi minun luotsaamana)
  • Lihaskunnon ja liikkuvuuden alku- ja lopputestit (ei pakollisia / sovelletut)
  • Liikuntasuunnitelmat, sisältäen lihaskunto-ohjelman (metsäsali/koti/kuntosali)
  • Ravinto-ohjaukset ja ruokapäiväkirja-analyysin (ravinto-ohjauksessa saat tietoa myös villivihannesten hyödyntämisestä ja terveellisyydestä)
  • Mentaalinen valmennus ja ohjaus NLP-menetelmiä hyödyntäen
  • 12 yhteistä liikuntakertaa (1-2 h tapaamiskerta) ja jatkuvan tuen

Hinta: 720 € (sis. alv. 24 %, laskutus 1-3 erässä)

Henkilökohtaisesta ohjauksesta voidaan sopia myös eripituisia ohjausjaksoja.

Yksittäisen tapaamiskerran hinta on 50 €/h (sis. alv. 24%)