Lähde liikkeelle ryhmäsi kanssa

Etsitkö ohjelmaa esimerkiksi yrityksen tyky-päivään, matkailuryhmälle tai polttareihin? 

Tutustu ryhmäpalveluihin ja ota yhteyttä, niin sovitaan tarkemmin palvelun sisältö ja hinta. Ryhmien ohjaus onnistuu myös englanniksi!

 

Metsähoiva ja Metsäsali / Luontoliikunta

Metsähoivasta ja Metsäsalista on kerrottu tarkemmin Liikettä luonnossa -osiossa! Erilaisia luontoliikuntatapahtumia suunnittelen ja ohjaan myös toiveiden, ryhmän ja paikan mukaisesti.

Kirkkovenesoutu

Liikuntaluotsi ohjaa venettäsi ja voi antaa myös soututekniikkaopetusta! Minulla on perämieskortti ja olen kipparoinut sekä vapaa-ajan soutuporukoita että kilpajoukkueita.

Lavis-lavatanssijumppa

Lavis on helppoa, hauskaa ja hikistä tanssillista liikkumista, johon yhdistetään myös jumppaliikkeitä. Laviksessa tanssitaan yksin, joten kukaan ei tallo varpaille :) Laviksessa tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja, kuten humppaa, valssia, jenkkaa, cha cha:ta ja sambaa.

Lavis on tanssillista ryhmäliikuntaa parhaimmillaan, ja se sopii yhtä hyvin sekä naisille että miehille! Ohjauksen ja musiikin suunnittelen aina kohderyhmän ja tapahtuman mukaisesti. Lavista voidaan tanssia kesäaikana myös ulkona!

Suunnistus

Lähde ryhmäsi kanssa suunnistamaan! Suunnistus on mitä mainiointa luonnossa liikkumista, ympäristön havainnointia ja aivojumppaa! Suunnistus on kuin aarteita etsisi :) Annan suunnistusopetusta ja järjestän ryhmällesi sopivan suunnistusradan Mikkelin lähialueen maastoissa.

Polkujuoksu

Polkujuoksussa sanan mukaisesti juostaan poluilla, jolloin juoksu on hyvin vaihtelevaa vauhdin, rasituksen ja maisemien suhteen. Polkujuoksu vahvistaa kestävyyttä, ketteryyttä, koordinaatiota ja tasapainoa. Vaihteleva maasto vahvistaa myös kehon eri lihaksia monipuolisesti.

Polkujuoksussa opetan ryhmällesi polkujuoksun tekniikkaa maaston eri kohtiin ja suunnittelen ryhmällesi sopivan reitin toiveet ja tavoitteet huomioiden.